Galtmannen ute nu

Publicerat: 9 juni, 2015

Idag, den 9 juni, släpps nyutgåvan av Love Kölles Galtmannen. omslagstort Boken går att köpa via förlagets webshop, men även via nätbokhandeln, och finns tillgänglig i såväl pappersversion som e-boksformat. De medföljande sidoberättelserna släpps också som e-singlar, tillgängliga där e-böcker säljs.

Om boken:
Om dagarna reparerar den gravt överviktiga enstöringen Wolfgang självdöda sexandroider, om nätterna drömmer han piratkopierade minnen av övergrepp. Han har fått nog av massmediernas sensationshunger, allmänhetens likgiltighet och människorna omkring honom – med en väldig revolver i hand och en grismask över ansiktet skall han skrämma världen till förändring.
När planen väl sätts i rullning blir reaktionerna på hans våldsdåd många och häftiga, men ändå inte riktigt de han tänkt sig…

I Galtmannen tas läsaren med på en febrig resa genom en dystopisk, alternativ nutid nedsölad i påfrestande reklam och våldsskildringar. Det är en magstark och omskakande historia om ensamhet och våldets roll i samhället, full av träffsäker civilisationskritik och svart humor.

Läs mer om boken här.